Louise Elgaard

Unknown twitter error

Unknown twitter error. Det stod der på min blog der hvor den plejer at skrive min sidste twitter opdatering. Nå så. Man kan åbenbart ikke trække stikket et sølle års tid uden at twitter simpelthen synes det er for længe.

Men det er altså det jeg har gjort. Trukket stikket. Ikke fordi der er noget galt. Næh tværtimod. Det går faktisk ret fint. Jeg har bare haft brug for at fokusere og tage action på et par områder i mine egne webshops og i den forbindelse har det ikke været hverken nødvendigt eller gavnligt at forsøge at sælge min ekspertise til andre. Jeg har simpelthen fokuseret 100% på mit arbejde og det var ikke på hverken bloggen eller twitter.

Dog er der grænser for hvor længe man kan være eneboer i sit eget online-land, så nu har jeg støvet bloggen af og luftet lidt ud. I dag har jeg slettet stort set alle gamle indlæg. Let’s face it. Hvem gider læse gamle indlæg om online markedsføring fra 2009? Jeg gider i hvert fald ikke.

Hvis du er en af dem, der følger min blog via et feed så skal du være advaret. Bloggen skifter forhåbentlig lidt karakter. Slut med teknik og kloge åge. Lidt mere og iværksætterliv og mig selv. Eller noget andet. Vi får se…

Hvis du deler med andre er du sød...

Share to Facebook
Share to Google Plus
Tagged on:

One thought on “Unknown twitter error

 1. Michael Bjerregaard

  Hej Louise
  Dejligt at have dig tilbage.
  Du skriver ting, som jeg også tænker, så det er skønt og blive konstateret i, at man ikke er alene med sine tanker/holdninger.
  Glæder mig til mere :-)
  Mvh. Michael

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>