Louise Elgaard

Telefonsælgere – you’ve got to love them (nogen skal jo gøre det)

Telefonen ringer – det er Sabrina fra XXXX

Sabrina:
Heeeeej Louise Jeg vil lige starte med at høre om du kan fortælle mig hvordan du markedsfører i dag.

Bob bob … overvejer lige om jeg vil redegøre for min samlede markedsføringsplan … øh nej det tror jeg ikke. Koncenterer mig meget om ikke at blive hverken spids eller sarkastisk. Tager en bid gulerod for at få al sarkasme til at forsvinde. Det virker.

Louise:
Øh nej. Det tror jeg ikke. Altså jeg kan fortælle dig at jeg er meget traditionel e-handlende. Jeg markedsfører kun online og måler på alt. Så hvis du har et produkt vi kan prøve af, måle på det og afregne efter hvad vi får ud af det så må du gerne fortælle om det.

Sabrina:
Nej det tror jeg ikke. Vi skal jo også tjene penge. Farvel og ha’ en rigtig rigtig god dag.

Og den lader vi så stå lidt….

 

Hvis du deler med andre er du sød...

Share to Facebook
Share to Google Plus
Tagged on:

6 thoughts on “Telefonsælgere – you’ve got to love them (nogen skal jo gøre det)

 1. Allerup

  Ahahaha – Ja, sådan er vi jo mange der har det, og tænkt hvis ens produkt også skulle måles på – Så er der da ingen der kan tjene noget som helst. :D

 2. Lauge

  Jeg plejer bare at sige: “det bruge vi ikke her…”

  Det er sjovt når mobilselskaberne ringer ca en gang om måneden. Så siger jeg altid det er pisse farligt med mobil, så vi bruger kun fastnet.

  :-)

 3. Tom

  Jeg har gode erfaringer med at behandle folk, der jo bare udfører deres arbejde, men respekt. Siger til dem, at det er spild af tid at prøve at sælge noget til mig. Og så et pænt farvel.

  Men synes rigtig godt om dit svar :) og en klog sælger, som ikke spilder din eller egen tid.

 4. Dennis

  Hej Louise

  ja som du skriver, nogen skal jo gøre det, men heldigvis er der også nogen telefon sælgere der har nogle gode tilbyd engang imellem, men ellers er jeg heller ikke den største fan af dem :-)

  Mvh
  Dennis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>